Adidas Crazy Nederland

No replies
quague
Title: NooBot
Joined: 01/15/2022
Posts:
BotPoints: 21
User offline. Last seen 1 year 10 weeks ago.

In april was Pharrell Williams op tournee in Azië, waar hij zijn N*E*R*D-supergroep promootte en optrad op het inaugurele GRAMMYS Festival China samen met de geweldige Macy Grey. Adidas Crazy Heren/Dames Tijdens zijn reis debuteerde Williams met een nooit eerder vertoond adidas Crazy BYW LVL X-silhouet uit zijn langdurige samenwerking met de Three Stripes. Sindsdien zijn die inspirerende trappen met het woord "Dankbaarheid" stoutmoedig op hun voorvoet gepleisterd, tot nu toe niet meer gehoord.

Beneden biedt een witte podulaire tussenzool een dik stuk zichtbaar Boost-schuim in de hiel en omhuld Boost in de voorvoet, verbonden door een zwarte plastic middenvoetschacht voor optimale demping en ondersteuning. Adidas Crazy Online Shop Een doorschijnend tonglabel maakt de look af, met een vleugje alternatieve stijl en een gemakkelijke aan- en uittrekbare pasvorm in combinatie met het hiellipje en de sokachtige kraag.

Adidas Crazy Schoenen Pharrell en adidas hebben een van de langstlopende en meest uitgebreide samenwerkingen tussen beroemdheden en merken in de schoenenwereld, en nu komt er weer een ander silhouet op hun waslijst van samenwerkingen, aangezien Skateboard P zijn onberispelijke touch heeft gegeven aan een nieuwe Crazy BYW Laag. Een adidas Consortium-release, deze BYW Low heeft alle basketbalstijl waar de lijn bekend om staat, maar verfraait het silhouet aanzienlijk met een flinke portie eersteklas materialen.

De beschikbare stijlen passen in het kleurenwiel, variërend van levendig tot subtiel. Adidas Crazy Nederland Als je van luid houdt, is er een pittig oranje, een levendig geel en een felroze. Als je de voorkeur geeft aan iets meer afgezwakt, dan is er een luchtig grijs, een fris groen en een elegant zwart. Elk paar heeft een tonaal bovenwerk dat is gemaakt van verschillende mazen en synthetische stoffen, met een witte "Gratitude"-hit die in vette blokletters over het keellipje loopt. Elk biedt ook een dik stuk zichtbare witte Boost-demping in de hiel plus meer Boost in de voorvoet die is ingekapseld in een tonale schaal - behalve het zwarte paar, dat voor een klassieke gomtint kiest voor extra contrast.

Hoewel niet zo bevolkt als zijn zusterontwerpen, is de Adidas Crazy Online Kopen langzaam begonnen iets van zichzelf te maken aan het einde van 2019. Een paar weken geleden debuteerde een asymmetrisch schema met UBIQ, het silhouet zal nu een deel van adidas' meest gekoesterde kleuren met als eerste het levendige en verblindende zonnegeel. Wat je ziet is wat je hier krijgt, omdat de kleur grotendeels tonaal is: het bovenwerk kleurt in dezelfde toon, net als de verschillende accenten, terwijl spaarzame stukjes blauw breken met bijna technologie-achtige arrangementen langs de onderste helft. Zooleenheden hebben hetzelfde imposante en bijna futuristische ontwerp, leidend tot een gaas van synthetische materialen, sommige doorzichtig en andere niet zozeer.

www.schoenenplace.com