Nike Air Max Plus Schoenen

No replies
quague
Title: NooBot
Joined: 01/15/2022
Posts:
BotPoints: 21
User offline. Last seen 1 year 19 weeks ago.

De profiel-swooshes en veterlussen introduceren stukjes goud om de stijl aan te kleden. Bovendien onderscheidt een gouden veter-dubrae met de tekst "Sister" het ontwerp van andere Nike Air Max Plus Heren/Dames aanbiedingen. De hiel bevat ook collectie-exclusieve details door cursieve rode Nike-tekst toe te voegen. Gouden branding met een paar dobbelstenen die aan een Swoosh-logo hangen - die doet denken aan versieringen die aan achteruitkijkspiegels zijn bevestigd - samen met de woorden "We Ride Together" zijn op de inlegzolen gedrukt om de feestelijke stijl af te ronden.

Ontworpen met een "AMRC"-tab op het laterale profiel, verwent het nieuw opgedoken paar zich met een vintage-geïnspireerd kleurenpalet en designelementen. Nike Air Max Plus Schoenen Een premium mix van mesh en suède vormt het geheel van het bovenwerk van de sneaker, waarbij het laatste materiaal spaarzaam voorkomt op het ontwerp van Sean McDowell uit 1998. TPU-overlays bovenop de ademende basis zorgen voor een donkere esthetiek die wordt gecontrasteerd door de licht vergeelde tong van zichtbaar schuim en levendige oranje branding-begeleidingen, beide knipogen naar het Swoosh-erfgoed.

De kooien volgen het voorbeeld, zoals de veters en tong, terwijl de oogsteunen lichte Volt-neonen toevoegen als aanvulling op de tooling en Air-eenheid. Nike Air Max Plus Goedkoop En hoewel de Swoosh en aangrenzende logo's in hun respectievelijke tinten worden uitgesproken, zijn ze alle drie slechts een druppel op de gloeiende plaat naast de afbeelding van het spatbord, die Nike's uitgebreide bibliotheek met iconografie toont.

Nike's aankomende "First Use"-pakket viert de 50e verjaardag van een van de meest iconische logo's in de geschiedenis: de Swoosh. Nike Air Max Plus Kopen Met de meeste stijlen in het pakket die verwijzen naar de datum 18 juni 1971, heeft de aankomende Nike Air Max Plus van de collectie een kleurenschema dat ook naar het verleden lijkt te verwijzen. Het bovenwerk van neopreen is getint in een zacht beige dat een minder verzadigde variant is van het bruin dat is aangebracht op de golvende TPU-overlays.

Een witte neutrale neemt het visuele roer over, waarbij het gaas langs de basis wordt gevormd, evenals de leren en synthetische overlays die passen bij de voorvoet, het profiel, de tong en de hiel. Koop Nike Air Max Plus Spaarzame zwarte accenten zorgen echter voor contrast aan de toonbank en vervangen de typische neon-doordrenkte bies die typisch is voor het model. De eerder genoemde Swooshes maken het ontwerp dan langs de zijkant compleet in verschillende maten en kleuren.

www.apparentshoe.com